Equip Open guanya les 3 Hores de resistència
Actualitzat el 25/10/2018 13:09


El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 20 d’octubre, les 3 Hores de Kàrting, puntuables per a l’Open de Resistència 2018. Hi van participar un total de 16 equips.
El mati es va llevar amb un cel amenaçador que, poc a poc, es va anar esclarint deixant un dia radiant.
 
Nou dels 16 equips eren novells, un d’ells format pels petits de la categoria promoció de les curses de l’Open Kàrting Velocitat, que van decidir formar un equip de quatre pilots.
 
Un dels equips d’estrena, Talleres S4 2.0, va sorprendre i es va colar durant tota la cursa entre els quatre millors equips, amb un gran quart lloc final. La cursa va ser molt renyida, amb canvis constants a les primeres posicions.


 
Finalment, els guanyadors van ser l’Equip Open, amb Ivan Noguera i Josep Bigas, En segona posició es va classificar P-Team 1, amb Jacint Clopès, Eduard Bertrana, Santi Mercader i Carles Creixents. El podi el va completar Craks Atack, format per Carl Branch i Xavier Gayan .
 
 
Només queda una cursa de 2 hores de resistència per conèixer l’equip guanyador del Campionat de resistència de kàrting Circuit d’Osona 2018. La propera cursa serà el 3 de novembre. Ja tenim obertes les inscripcions, al següent enllaç: