Orriols suma a Valls el segon triomf de l'any
Actualitzat el 09/10/2018 18:47

Novena edició del Ral·li Ciutat de Valls, puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la prova constava de tres especials, que els participants havien de completar dues vegades. 
Prop de 70 equips van prendre part en la cursa que puntuava també per al Trofeu Catalunya de Ral·lisprints, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior i les copes de Regularitat Esport i Super Esport.
 
Albert Orriols i Lluís Pujolar, a bord de l’habitual Skoda Fabia R5, es van posar al capdavant de la classificació des del primer tram. La parella va marcar els millors temps en totes les especials cedint només un escratx en la primer passada per Forés. Al final, aconseguirien la victòria, segona de la temporada en el seu compte particular.
 
Sergi Pañella i César Crespo, amb un Mitsubishi EVO X, van aconseguir esgarrapar un escratx al tàndem guanyador, arribant a posar-se a només 9 segons al final del primer bucle. En la segona part de la cursa les diferències es van eixamplar. Pañella i Crespo però van mantenir el segon lloc, imposant-se entre els participants de la Challenge Michelin.  
 
El podi el van completar Marc Jiménez i Daniel Muntadas, amb un Citroën C2. La parella va situar-se en posicions de podi a l’inici del segon bucle, un tercer lloc que no van abandonar. A més, s’endurien també la Copa Pirelli.

Regularitat

El Ral·li Ciutat de Valls va comptar també amb els participants de la Copa de Catalunya de Regularitat. En la categoria de Regularitat Super Sport el primer lloc va ser per a Xavier Domingo i Jordi Vilagrà, amb un Porsche 911. Jordi Pitarch-Marta Pujadas (Escuderia Osona), amb un Volskwagen Golf GTI MK2 es van classificar en sisena posició a la general i primers del grup H3.
 
- Classificacions del ral·li