Galeries de Fotos

Bulletí


El Circuit d'Osona corona els primers campions de la Promovelocitat


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 30 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, l’última per a les categories PromoRACC Elèctric i PromoRACC3, i la penúltima per a la resta. Hi han participat 28 pilots (a la foto, Pablo Baiget / Josep M. Oliver).
- Fotos de la Promovelocitat (Josep M. Oliver)
- Fotos de la Promovelocitat, parc i podi (Escuderia Osona)
En total, s’han disputat sis curses, dues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: PromoRACC1-PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC Elèctric. Matí assolellat.
 
En la PromoRACC-1 2 Temps, victòria de Pau Alsina (Mc Segre) que s’ha imposat a les dues curses. El podi a les dues mànegues ha estat el mateix: Jordi Losada, segon, i Ian Varo, tercer. Varo se situa d’aquest manera al capdavant del campionat en una classificació molt ajustada i que no es decidirà fins a l’última cursa a Calafat, el 7 d’octubre.
 
També ha aconseguit una doble victòria el líder de la PromoRACC-1 4 Temps, Uriel Hidalgo (Mc Circuit Móra). El pilot té a tocar el títol, que només li podria arravatar Paola Ramos, que ha quedat segona al Circuit d’Osona. El podi l’ha completat Marc Pedro.


 
Dani Viñas (Top 10 Riders) s’ha coronat a Vic, amb dues grans victòries que li han donat el títol de la PromoRACC-2 4 Temps a manca d’una cursa. Al podi l’han acompanyat, per aquest ordre, Anthony Daniel Jr i Hugo Andreu.
 
A l’última cursa de PromoRACC3 s’ha imposat Pablo Baiget, que ha compartit amb Joel Mora, tots dos pilots de la Simonety School, el primer i segon lloc a les dues mànegues. Amb aquest resultat, Mora, que havia guanyat totes les curses fins avui, aconsegueix el campionat, i Baiget, el subcampionat. Aymon Bocanegra els ha acompanyat al podi del Circuit d’Osona.
 
Per últim, a la PromoRACC Elèctric, la categoria dels més petits, s’ha repetit el monòleg de tota la temporada: Iu Silva, nou campió, ha guanyat les dues curses amb una gran superioritat, deixant els seus perseguidors a mig minut de distància. Arnau Leon i Ot Silva han quedat segon i tercer respectivament, un lloc que han repetit a la classificació final del campionat. 

Actualitzat el 30/09/2018 16:26
   

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal