El Circuit d'Osona corona els primers campions de la Promovelocitat
Actualitzat el 30/09/2018 16:26


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 30 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, l’última per a les categories PromoRACC Elèctric i PromoRACC3, i la penúltima per a la resta. Hi han participat 28 pilots (a la foto, Pablo Baiget / Josep M. Oliver).
- Fotos de la Promovelocitat (Josep M. Oliver)
- Fotos de la Promovelocitat, parc i podi (Escuderia Osona)
En total, s’han disputat sis curses, dues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: PromoRACC1-PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC Elèctric. Matí assolellat.
 
En la PromoRACC-1 2 Temps, victòria de Pau Alsina (Mc Segre) que s’ha imposat a les dues curses. El podi a les dues mànegues ha estat el mateix: Jordi Losada, segon, i Ian Varo, tercer. Varo se situa d’aquest manera al capdavant del campionat en una classificació molt ajustada i que no es decidirà fins a l’última cursa a Calafat, el 7 d’octubre.
 
També ha aconseguit una doble victòria el líder de la PromoRACC-1 4 Temps, Uriel Hidalgo (Mc Circuit Móra). El pilot té a tocar el títol, que només li podria arravatar Paola Ramos, que ha quedat segona al Circuit d’Osona. El podi l’ha completat Marc Pedro.


 
Dani Viñas (Top 10 Riders) s’ha coronat a Vic, amb dues grans victòries que li han donat el títol de la PromoRACC-2 4 Temps a manca d’una cursa. Al podi l’han acompanyat, per aquest ordre, Anthony Daniel Jr i Hugo Andreu.
 
A l’última cursa de PromoRACC3 s’ha imposat Pablo Baiget, que ha compartit amb Joel Mora, tots dos pilots de la Simonety School, el primer i segon lloc a les dues mànegues. Amb aquest resultat, Mora, que havia guanyat totes les curses fins avui, aconsegueix el campionat, i Baiget, el subcampionat. Aymon Bocanegra els ha acompanyat al podi del Circuit d’Osona.
 
Per últim, a la PromoRACC Elèctric, la categoria dels més petits, s’ha repetit el monòleg de tota la temporada: Iu Silva, nou campió, ha guanyat les dues curses amb una gran superioritat, deixant els seus perseguidors a mig minut de distància. Arnau Leon i Ot Silva han quedat segon i tercer respectivament, un lloc que han repetit a la classificació final del campionat.