Galeries de Fotos

Bulletí


Carlos Gutiérrez queda segon a Móra d'Ebre i s'acosta al subcampionat de l'SM Road


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest cap de setmana la quarta i penúltima cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona.
El sol i la calor han presidit una jornada de motor on Pau Monllau s’ha adjudicat el títol de la categoria Trofeu SM Road per la via ràpida gràcies a dues victòries magistrals. El pilot de l'MC Amposta ha hagut de suar de valent per superar un rapidíssim Carlos Gutiérrez (Escuderia Osona), el qual ha creuat la línia d’arribada només mig segon més tard que Monllau a les dues curses. Ferran Pareja ha completat les posicions d’honor. Precisament, Gutiérrez i Pareja es disputaran el subcampionat a la darrera cursa a Alcarràs, el 21 d’octubre.
 
Joan Ruiz no ha tingut rival a SM2. El pilot local ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues, seguit de Loris Ford, segon, i Aaron Fernández (Escuderia Osona), tercer. Gràcies a aquesta victòria, Ruiz afrontarà l’última cursa de la temporada amb un còmode avantatge al capdamunt de la general.
 
Actualitzat el 16/09/2018 14:16
   

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal