Orriols puja al podi al Ral·li de la Llana
Actualitzat el 15/09/2018 17:51
Xavier Domènech i Àxel Coronado es van imposar dissabte al Ral·li de la Llana, puntuable per a la Copa d’Asfalt. La cursa, que complia 50 anys de la seva primera edició el 1968, va registrar una magnífica inscripció amb 127 vehicles (foto: Ras Racing).
El Motor Club Sabadell, organitzador de la prova, havia dissenyat per aquesta edició un recorregut més compacte, amb una sola jornada i tres trams, que els participants havien de completar a doble passada.
 
A bord del seu habitual Citroën DS3 R5, Domènech i Coronado van dominar la cursa des de l’inici i van marcar el millor temps en cinc de les sis especials. La victòria els deixa en una posició de privilegi de cara al campionat.
 
Albert Orriols i Lluís Pujolar (Escuderia Osona), amb un Skoda Fabia R5, van acabar en segon lloc. La parella osonenca va marcar un escratx a l’inici del segon bucle però no va poder retallar el marge aconseguit per Domènech en la primera part de la cursa.
 
El tercer calaix del podi a La Llana va ser molt disputat. Finalment va ser per a Joan Segú i Alberto Gil, amb un Citroën DS3 R3T, després d’un duel interessant amb Lluc Rubio i Mihaela Sandur, que amb un Porsche 997 Cup Rally van guanyar la Challenge Michelin.
 
La prova va comptar amb una nodrida representació de l’Escuderia Osona: Carles García-Xevi Serra, que van signar un 10è lloc; Sergi Bajo-Albert Trasserra, que van finalitzar en 13a posició i  Eduard Tuneu-Xevi Martínez, en la 18a.