El Circuit d'Osona acull unes apassionants curses del campionat català de kàrting
Actualitzat el 16/09/2018 15:35


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 16 de setembre, la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final.de
- Fotos del Campionat de Catalunya de Kàrting (Escuderia Osona)
Dia assolellat i molt públic. En total s’han disputat deu curses, dues per a cada categoria: cadet, aleví-benjamí, Open RACC, júnior i sènior. A la jornada, hi han participat 71 pilots.

En l’Open RACC, doble victòria d’Aleix Costa, que ha tingut com a gran rival a Marc Prat, amb dues segones posicions, a la segona mànega a tan sols una dècima. Alejandro González i Adrià Casas han completat el podi en les dues curses.
 
Sergio Ruiz (FA Rocky) i Eloi González (FA Kart Neoos) s’han alternat les victòries a la categoria cadet, arribant gairebé enganxats a la meta en les dues ocasions. Paul Coubin ha estat el tercer convidat a la festa, amb dues terceres posicions. El resultat ha comprimit encara més els primers llocs d’un campionat apassionant, amb set o vuit corredors optant al liderat.


 
Gran actuació de Mikel Merino (FA Neos) a la categoria d’aleví, on ha guanyat amb contundència les dues curses. El resultat li permet situar-se com a primer classificat del campionat després que el líder, Louis Leveau, hagi punxat al Circuit d’Osona. En la primera cursa, el podi l’han completat Adrià Mustienes i Quim González; i a la segona, Marc Benítez i Adrià Mustienes, per aquest ordre. Gil Membrado (Escuderia Osona), fill del pilot Josep M. Membrado i que debuta aquest any en el campionat, ha quedat en novena posició a les dues carreres.
 
En les curses d’aleví, també hi ha corregut l’únic participant i líder del campionat de benjamí, Aleix Piñeira (Kosmic), que ha completat una gran actuació, amb un segon i un tercer lloc a l’escratx final.
 
Per últim, en la categoria sènior, s’han repartit les victòries Marc Ribas (FA Vyctory) i Marc Fugardo (FA Victory). El mateix Fugardo ha aconseguit la segona plaça a la primera mànega, amb Josep Vea a la tercera. David Martínez i Vea han pujat al podi a la segona cursa.