Bergadà mostra les credencials al títol de la Rieju RS3 amb una gran victòria a Alcarràs
Actualitzat el 05/09/2018 17:42


Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena cursa de la temporada del Campionat del Mediterrani de Velocitat i la quarta del Campionat de Catalunya de Velocitat al circuit d’Alcarràs. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Lluc Bergadà i Carlos Gutiérrez.
Lluita molt renyida entre Lluc Bergadà, Marc Vich, Luca Gottlicher i Izan Travieso en la categoria Copa Rieju RS3. Vich ha sigut el més ràpid de la primera màniga, mentre que Bergadà s’ha endut el segon assalt. Finalment, Bergadà s’ha enfilat fins a la primera posició del podi seguit de Marc Vich, segon, i Izan Travieso, tercer. 
 
Quan encara resten 100 punts en joc (dues curses), la categoria RS3 es manté molt oberta amb quatre pilots amb opcions d’aconseguir el títol. Marc Vich i Lluc Bergadà, aquest en segona posició, compten amb un major avantatge.
 
Nicolas Cole s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya i del Mediterrani de Velocitat 2018 en Open 600 després d’aconseguir el triomf al circuit d’Alcarràs. El francès ha guanyat amb solvència tres de les cinc curses que ha disputat aquesta temporada mostrant sempre un bon rendiment sobre l’asfalt i una gran regularitat. 
 
D’altra banda, Carlos Gutiérrez ha completat la segona posició del podi mentre que Ramon Bui ha tancat les posicions d’honor de la categoria. El pilot de l’Escuderia Osona té moltes opcions per aconseguir el subcampióonat, un lloc que es disputen gairebé una desena de corredors.

- Classifcacions de les curses (PDF)
- Més informació, des del web de la FCM