Lluc Bergadà torna a pujar al podi de la Copa Rieju, ara al circuit mundialista de Montmeló
Actualitzat el 24/07/2018 18:50
El Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut un cap de setmana intens i emocionant amb les onze curses celebrades de la mà de la Federació Catalana de Motociclisme. Pel traçat vallesà s'han exhibit els més de 150 corredors del Campionat del Mediterrani de Velocitat (CMV), Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques (CCVC), Campionats de Catalunya i Campionat Interautonòmic de Velocitat (CIV). 
La Copa Rieju RS3/3 ha estat l'encarregada d'encetar la jornada dominical. En la primera prova disputada, la batuta l'ha portat Valentín Perrone (MC PM Vilanova), el líder del campionat i vencedor de les últimes cinc curses. La seva actuació al Circuit només ha fet que reforçar la seva condició de favorit, ja que malgrat partir des del Pit-Lane, Perrone s'ha imposat als seus rivals. Luca Gottlicher i Lluc Bergadà (Escuderia Osona) han estat els seus perseguidors més insistents, creuant la línia de meta a una dècima d'ell, en segona i tercera posició respectivament.

Amb diferents convidats al podi (Cabana i Vich), Perrone ha tornat a imposar-se en la segona màniga. Bergadà ha quedat quart i ha fet tercer en la classificació final.

Amb aquest resultat i després de tres curses, el nostre pilot lidera la subcategoria de Rieju RS3.
  
- Més informació de la cursa, des del web de la FCM

--------------------------
Campionat Mediterrani de Velocitat
- Castellolí, 3 de juny