Equip Open i P-Team, grans favorits d'unes 24 Hores de kàrting que es preveuen apassionants
Actualitzat el 12/07/2018 19:34


El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la quarta edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 21 i 22 de juliol.
Es tracta d’una cursa amateur oberta a tothom a partir de 18 anys, a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. No cal tenir llicència federativa. Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots.

En total, hi participaran set equips amb una quarantena de pilots d’arreu de Catalunya. Dos són els favorits per pujar al més amunt del podi: Equip Open, bon coneixedor del Circuit d’Osona, amb membres habituals en les distintes curses que s’hi celebren durant l’any, com Ivan Noguera, Josep Bigas i Xavier Puigdelliura; i P-Team, amb grans pilots, com Jacint Clopés i Eduard Bertrana. L’any passat, els dos equips ja es van disputar la victòria, que va caure del cantó d’Equip Open. El tercer convidat a la festa serà Craksracing Team, guanyadors de les dues primeres edicions de les 24 Hores. 
 
La prova puntua per a l’Open Karting de Resistència, que es disputa al llarg de l’any al Circuit d’Osona. Els guanyadors tenen l’oportunitat de disputar la final mundial de karts de lloguer SWS, que se celebra en algun circuit emblemàtic europeu. Enguany s’ha fet al circuit de Lingano de Venècia (Itàlia) i hi han participat Equip Open, com a guanyadors de l’any passat.
  
Les 24 Hores de Resistència són la quarta de les sis proves de l’Open i, de ben segur, seran decisives de cara a la classificació final. Amb tres proves disputades, les espases continuen alçades, amb una lleugera avantatge de P-Team, que ha guanyat dues curses, per una d’Equip Open.
 
La prova consta d'entrenaments lliures cronometrats i cursa. Els karts se sortegen, es pesen els pilots de cada equip i es llastren els vehicles per igualar les condicions. Són curses plenes d’estratègia on cada equip decideix quan repostar i fer els canvis de pilots respectius. Cada equip disposa d’un box.
 
Els entrenaments es faran el dissabte, a primera hora del matí. La cursa començarà a les 12 del migdia, i acabarà a la mateixa hora de diumenge.
 
Per anar escalfant l’ambient, podeu anar gaudint del vídeo de les 24 Hores de fa tres anys, a sota... 
 
- Més informació, des del web del Circuit d'Osona
- Galeries de fotos de les 12 i les 24 Hores