El P-Team guanya amb autoritat les 6 Hores de kàrting al Circuit d'Osona
Actualitzat el 05/06/2018 18:37


Aquest dissabte 2 de juny es van disputar les 6 hores de Resistència al Circuit d’Osona. Des de el principi de cursa l'equip P-Team es va posar en primera posició.
No va ser el cas per pujar al segon i tercer calaix del podi que va variar posició durant tota la cursa. Els tres equips Open, Cracks-Ataks i Rookies Team van lluitar fins al final per ser els segons i tercers finalistes.
 
Amb un total de 338 voltes es va endur la primera posició l'equip P-Team, format per Jacint Clopès, Eduard Bertrana I Santi Mercader. En segona posició i amb una volta menys, l’equip Open format per Ivan Noguera, Josep Bigas, Marc Egea i Nicolas Decamps. I completant el podi amb un total de 336 voltes, l'equip Cracks-Ataks, amb Carl Branch, Elba Martínez, Jose Gonzalez i Xavier Gayan.


 
Aquest cop també varen participar molts equips de nova fornada, que van quedar ven contents per l’experiència viscuda. Esperem tornar-los a veure aviat.
 
Podeu consultar tots els resultats, en aquest enllaç.
 
Recordeu que ja ens va quedant poc per les 24 Hores de resistència que se celebraran els dies 21 i 22 de juliol, però abans tindrem 2 Hores de resistència nocturnes. Per mes informació i inscriure’s us deixem aquest altre enllaç