Orriols abandona al Ral·li Empordà per una avaria després de liderar els primers trams
Actualitzat el 27/05/2018 12:36
Albert Orriols, amb Lluís Pujolar de copilot, va punxar en el seu retorn al campionat català de ral·lis, precisament el dia que va estrenar el seu nou vehicle, un Ford Fiesta RS WRC.
El pilot de l’Escuderia Osona, que defensa el títol, va marcar els millors temps en els dos primers trams del 33è Ral·li Empordà, que es va disputar aquest dissabte. En el tercer tram, però, va trencar el palier i va haver d’abandonar.
 
La prova la va guanyar l’equip Xavier Domènech-Àxel Coronado (Escuderia Sabadell), líders absoluts de totes les categories del campionat. Hi van participar una cinquantena llarga de pilots.


Carles Garcia-Xevi Serra (Escuderia Osona) es van classificar en 13a posició, a 3'43"4 del vencedor. També van quedar tercers de la classe C5.
 
A destacar el paper de Jordi Terricabras, amb Yeray Soto, també del nostre club, que va reaparèixer en competició després de l’accident que va patir al Ral·li Osona el 2015. Es van classificar en una més que meritòria 33a posició.
 
- Classificació del Ral·li Empordà

Bona actuació de Chatarrin Team

Pel que a la regularitat, el Chatarrin Team, format pels pilots de l’Escuderia Osona Isidre Noguera i José Luis Moreno, va pujar al podi, amb un segon lloc a la general i un primer de classe (H3).

“La primera passada als tres trams (la Ganga, Santa Pelaia i els Àngels) va ser uns pressa de contacte amb un asfalt molt lliscant i assegurant el tiro, acabant en la segona. Al segon bucle vàrem sortir a millorar una mica i mirar de conservar la segona posició ja que tots estàvem molt juntets. Contents”, expliquen.