David Giménez posa la directa a l'inici de la Supermotard al Circuit d'Osona
Actualitzat el 27/05/2018 16:49


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 27 de maig, la primera prova de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat un total de 32 pilots (fotos de Josep M. Oliver).
- Galeria de fotos Supermotard, curses (Josep M. Oliver)
- Galeria de fotos Supermotard, oficials (Josep M. Oliver)
- Galeria de fotos Supermotard, parc i podi (Escuderia Osona)
S’han disputat sis curses, dues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: SM1, SM2 i SM3, on s’ha corregut en un circuit mixt (asfalt i terra); SM Road 65 i SM Road 85; i SMRoad i SM Road 35, aquestes dues últimes només sobre asfalt.

En la primera cursa, victòria contundent de David Giménez (Mc Lleida) i Jaume Gaya (Mc Segre) a SM1 i SM2 respectivament, on han guanyat amb comoditat les dues mànegues. Més discutida ha estat l'SM3, on el primer i segon lloc a les dues curses se l’han alternat José Luis Hernández (Mc Sant Celoni), que ha estat el guanyador, i Ignasi Sorribes (Mc Circuit Móra).

En aquesta cursa hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona. Aaron Fernández s’ha classificat en tercer lloc de l’SM2 i Xavier Rossell, en quart a l’SM3.També han estat clares les victòries a l’SM Road 65 i SM Road 85. Ari Mestres (Mc Circuit Móra) i Jordi Antonio (Mec Alcanar) han arrasat a les dues curses i han tret més de 20 segons als seus perseguidors.

A l’última cursa s’ha viscut un gran duel a l’SM Road entre Pau Monllau (Mc Amposta) i Carlos Gutiérrez (Escuderia Osona), amb una victòria i un segon lloc per als dos a les dues mànegues. Finalment, el nostre pilot ha quedat segon, en prevaldre el resultat de l’última cursa. En l’SM Road 35, el vencedor ha estat Eduard Betrian. 

- Totes les classificacions
Galeries de fotos de la Supermotard al Circuit d’Osona