Espectacular triomf de Pep Bassas a la Peugeot Rally Cup Ibérica al ral·li de Portugal
Actualitzat el 21/05/2018 09:50

Pep Bassas i Axel Coronado han aconseguit la victòria al ral·li de Portugal dins de la Peugeot Rally Cup Ibérica, aconseguint de fet el primer triomf en aquest nou certamen, hereu del mític Desafío Peugeot. Daniel Nunes i Rui Raimundo han acabat en segona posició, sent el tercer calaix del podi per Cameron Davies i Max Freeman (fotos: FCA).
A la prova, també hi va participar un altre pilot de l’Escuderia Osona, Ramon Cornet, que va haver d’abandonar per problemes mecànics. Cornet, amb Dani Noguer de copilot, va mantenir-se sempre en les primeres posicions mentre va estar en cursa.
 
La lluita entre els pilots de Peugeot va començar a Lousada, on Pedro Antunes va ser el més ràpid, seguit de Diogo Gago, Ramón Cornet, Jan Solans i Pep Bassas. El guió, però, es va torçar en el primer tram del divendres, Viana do Castelo: Antunes va trencar la roda davantera i Solans va bolcar, deixant líder Gago, seguit de Cameron Davies, Bassas i Cornet.


 
Al final del matí es van afegir a la llista d’abandonaments Cornet, que va trenar el radiador en un canvi de rasant, Álvaro Pérez (suspensió trencada) i Soares.
 
Amb Davies com a líder, es va iniciar una espectacular i frenètica lluita per la primera posició. Finalment, el ral·li es va decidir als trams de la tarda, molt trencats i amb roderes molt profundes.