La 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià sorprèn amb un traçat totalment renovat
Actualitzat el 09/02/2018 12:35


Aquest divendres, 9 de febrer, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà el 25 d’aquest mateix mes. L’organització ha apostat enguany per un traçat totalment renovat, amb els dos trams nous: la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau; i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.
Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun d’ells. El ral·li consta d’un total de 223,05 quilòmetres, dels quals 47,5 seran cronometrats.

Pel que fa als horaris, els cotxes començaran a córrer a la Collada del Vilar a les 09:39 h. Aquest tram es repetirà a les 11:45 h i a les 13:51 h. A Casamiquela, els horaris de pas dels primers vehicles seran a les 10:07 h, 12:13 h i 14:19 h.
 
La resta del ral·li continuarà igual que en edicions anteriors. Els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 09:01 h. En aquesta zona també s’hi ubicarà el parc tancat i el podi. El parc d’assistència se situarà al polígon Quintanes de Sant Julià. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 15:24 h al carrer de Núria d’aquesta població i els premis s’entregaran al Saló de Catalunya, a les 16:30 h.
 
La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 22 de febrer, al tauler oficial d'anuncis. El dia anterior al ral·li, el dissabte 24 de febrer, hi haurà les verificacions tècniques i administratives i el shakedown per als pilots que vulguin, que tornarà a tenir com a escenari el Coll de Romagats.
 
- Tota la informació del ral·li: inscripcions, itinerari, horari, mapes, reglament, shakedown, preinscrits...
- Galeries de fotos d'anys anteriors