VÍDEOS Cornet puja al podi de Tàrrega i obté la quarta posició a la Copa de Terra
Actualitzat el 12/12/2017 18:27


El 24è Ciutat de Tàrrega va tancar dissabte, 9 de desembre, la temporada de ral·lis a Catalunya, amb la Copa de Terra per decidir. La prova constava de cinc especials.
Josep Basols, amb Xavier Amigo de copilot, arribava líder a la prova lleidatana i ho tenia tot de cara per endur-se la Copa. Al volant de l’habitual Citroën DS3, la parella no va decebre ningú. Des del primer tram de la prova van aconseguir situar-se al capdavant, encadenant escratxs, un darrere l’altre. Al final, una victòria que els permetia proclamar-se campions de la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra.
 
Eduard Forés, en aquesta ocasió acompanyat per Jordi Mercader, va rodar tota la cursa en segona posició, al volant d’un Citroën DS3 R5 Proto. Tot i la punxada patida en el quart tram, la parella va mantenir el segon lloc fins a la meta de Tàrrega a un minut i set segons dels vencedors.
 
El podi a Tàrrega el van completar Ramon Cornet i Daniel Noguer (Escuderia Osona), a bord d’un Mitsubishi Lancer EVO IX. Amb aquest, resultat, el tàndem aconsegueix una meritòria quarta posició final a la Copa de Terra.
 
Després d’un inici conservador, Cornet va anar remuntant posicions fins a situar-se a la quarta a l’equador del ral·li. En el penúltim tram va escalar fins al tercer lloc a causa d’una punxada que també van patir Eduard Pons i Daniel Muntadas en el seu Subaru Imprezza i que els relegarien a la quarta posició.