VÍDEOS Sauquet queda tercer a un Legend les Corbes amb nombrosa participació de l'Escuderia
Actualitzat el 05/12/2017 10:37
La tercera edició del Ral·li Legend les Corbes-Memorial Eduard Carreras es va disputar el passat dissabte, 2 de desembre. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, va comptar amb una nombrosa participació de l’Escuderia Osona.
El ral·li discorria per trams mítics del mundial, com Tossa-Sant Grau, Osor o Cladells. La prova va estar marcada per les dures condicions climatològiques, amb temperatures molt baixes i neu en alguns punts de les Guilleries, que havia caigut el dia anterior. La situació va generar nombrosos abandonaments, com el de Carles García-Xevi Serra, del nostre club.
 
Pel que fa a les classificacions, la prova va mantenir l’emoció fins a l’últim tram. La victòria va ser per a l’equip de José Martinez i Luka Larrosa (BMW M3 e30), seguits de Lucas Rubio i Iván Cano (BMW M3 e36) i, en tercera posició, el tàndem de l’Escuderia Osona Sergi Sauquet-Xevi Tort (Renault Clio Williams).
 
Els altres participants de l’Escuderia Osona també van signar uns grans resultats: Sergio Bajo i Eduard Ferran van quedar en cinquena posició, i Eduard Tuneu i Ricard Aulet, en vuitena.