Equip Open guanya l'Open de Resistència i Bertrana, Molina i Costa, el de Velocitat
Actualitzat el 18/11/2017 10:14


Ja tenim guanyadors dels campionats Open Velocitat i Resistència que s’han disputat al llarg de l’any al Circuit d’Osona. La participació ha estat molt elevada i la competitivitat també, amb campionats que no s’han decidit fins a l’última cursa.
En l’Open de Resistència, on hi ha participat 44 equips, el vencedor ha estat Equip Open, format per Patrick Tessmar, Josep Bigas, Xavier Puigdelliura i Marc Egea. La victòria ha estat contundent, ja que s’han imposat a cinc de les sis curses de les que consta el campionat.
 
La segona posició ha estat més disputada i finalment se l’ha emportada SRK24, que ha aconseguit tres segons llocs i un tercer. L’equip el formaven Carl Branch, Elba Martinez i Xavier Gayan. Ha completat el podi Homobarrakus Kart Team, amb Jaume Escofet i Alain Sánchez.
 
Pel que fa a l’Open de Velocitat, Aleix Costa s’ha imposat a la categoria de Mini-júnior, amb 12 pilots i en un final de temporada d’infart. En segona posició, a només dos punts, s’ha classificat Gil Membrado, que ha anat de menys a més i ha guanyat les tres últimes curses del campionat. El tercer esglaó del podi ha estat per a Nil Bertrana.
 
A la categoria Júnior, que ha vist córrer 10 pilots, el dominador absolut ha estat Èric Molina, que ha guanyat sis de les vuit curses de la temporada. Pol Urra i Oriol Serrat han ocupat el segon i el tercer lloc final respectivament.
 
Finalment, la categoria més nombrosa (78 pilots), la Sènior, també es va decidir a l’última cursa, que va guanyar David Solà. Tot i això, no en va tenir prou i es va quedar a un punt del títol, que es va emportar finalment Eduard Bertrana. Josep Bigas va quedar tercer a la classificació final.