Galeries de Fotos

Bulletí


Els pilots de l'Escuderia Osona pugen al podi a totes les curses de Supermotard a Alcarràs


La cinquena i penúltima prova del Campionat de Catalunya de Supermotard s’ha disputat aquest diumenge, 1 d’octubre, al circuit d’Alcarràs. Bona actuació dels tres pilots de l’Escuderia Osona que hi han participat, els quals han pujat en sis ocasions al podi, o sigui, a totes les curses.
A la categoria d’SM4, Xavier Rosell (Escuderia Osona) va obtenir un tercer lloc (tercer i segon a les dues mànegues) i consolida la tercera posició a la classificació general, amb opcions encara al subcampionat.

Aitor Sierra (Escuderia Osona), per la seva banda, té a tocar el segon lloc final a l’SM65. A Alcarràs va quedar segon, amb dues segones posicions a les curses, només per darrere i molt a prop del líder indiscutible del campionat Antonio Sancho.
 
Per últim, Daniel Martino va mantenir el liderat de la competició, amb una tercera posició fruit d’un segon i un tercer lloc a les dues curses. El pilot de l’Escuderia Osona es jugarà el campionat amb Climent Benavent, que va guanyar a Alcarràs, a l’última cursa, que es disputarà el 5 de novembre a Móra d’Ebre. Només els separen 13 punts.
 
 
--------------
Campionat de Catalunya de Supermotard
- Móra d'Ebre, 5 de febrer
- Circuit d'Osona, 12 de març
- Alcarràs, 14 de maig
- Juneda, 25 de juny
 
Actualitzat el 02/10/2017 19:03
   

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal