Galeries de Fotos

Bulletí


Trias i Andreu assoleixen el subcampionat a les seves categories de Promovelocitat


El circuit mixt d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 17 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Dues de les set categories en joc: PromoRacc3 i PromoRACC PW-50, han celebrat la seva última cursa, mentre que la resta tancaran la temporada el proper 15 d’octubre a Calafat.
- Galeria de fotos de la prova d’Alcarràs (FCM)
Aymon Bocanegra s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria PromoRacc3. El pilot de l’Hospitalet de Llobregat s’ha imposat en totes dues curses, segellant per la via ràpida el seu primer títol de velocitat. Hugo Andreu (Escuderia Osona), que arribava a l’última cita amb opcions al títol, finalment ha fet segon i ha rubricat el subcampionat. Xarly Méndez ha fet tercer.La PromoRacc2 2 temps també ha revelat el nom del nou campió una jornada abans del tancament de la temporada. Es tracta d’Ivan Uceda, vencedor en 12 de les 14 mànigues disputades aquest any. El pilot de Sant Vicenç de Montal ha tornat a ser el més ràpid, i ha pogut celebrar el títol des del calaix més alt del podi, on l’han acompanyat Ari Mestres (Escuderia Osona), segon, i Òscar Moreno, tercer. Amb aquest resultat, Mestres també aconsegueix el subcampionat.
 
En canvi, en PromoRacc1 2 temps, Blai Trias (Escuderia Osona) s’ha adjudicat la primera posició, retallant deu punts al líder de la general, Joel Esteban, qui avui s’ha classificat en segona posició. El penedesenc Oriol Rodríguez ha tancat les posicions de podi. Pel que fa a l’última cita de la temporada, Joel Esteban arribarà a Calafat amb un marge de 13 punts d’avantatge sobre Trias. L’emoció està assegurada.
 
 
--------------------
Copa Catalana de Promovelocitat

- Alcarràs, 26 de febrer
- Circuit d'Osona, 26 de març
- Móra d'Ebre, 31 d'abril
- Zuera, 4 de juny
- Móra d'Ebre, 2 de juliol
- Menàrguens, 30 de juliol
Actualitzat el 19/09/2017 17:26
   

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal