Galeries de Fotos

Bulletí


Hugo Andreu guanya a Menàrguens i es disputarà el títol de PromoRacc3 a Alcarràs


El circuit de Menàrguens, a la Noguera, ha acollit aquest diumenge, 30 de juliol, la sisena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat quatre pilots de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions.
- Galeria de fotos de la cursa de Menàrguens (FCM)
En la categoria de PromoRacc1 2 temps, gran actuació de Blai Trias (Escuderia Osona), que ha aconseguit un segon lloc final, després de quedar tercer i segon a les dues mànegues. El vencedor de les dues curses ha estat el líder del campionat Joel Esteban. Amb aquest resultat, Trias consolida el segon lloc a la classificació general de la competició.

Una situació semblant és dona al campionat de PromoRacc2 2 temps. El líder de la classificació, Ivan Uceda, ha guanyat les dues curses amb solvència, i ja té gairebé el títol a la butxaca. En segona posició a les dues mànegues, el pilot de l’Escuderia Osona Ari Mestres, que referma així la segona posició al campionat. En aquesta categoria, Oliver González (Escuderia Osona) ha quedat sisè.
 
Més competida està la PromoRacc3, on enguany estem vivint un duel trepidant entre Aymon Bocanegra i Hugo Andreu (Escuderia Osona), que son els dos pilots que es disputen el títol. A Menàrguens, cop d’autoritat d’Andreu, amb victòries clares a les dues mànegues, mentre Bocanegra només ha aconseguit un tercer i un quart lloc. Amb aquest resultat el pilot de l’Escuderia Osona se situa a només 4 punts de Bocanegra, líder de la categoria, quan només falta una prova per finalitzar el campionat. Tot es decidirà el 17 de setembre a Alcarràs.
 
--------------------
Copa Catalana de Promovelocitat

- Alcarràs, 26 de febrer
- Circuit d'Osona, 26 de març
- Móra d'Ebre, 31 d'abril
- Zuera, 4 de juny
- Móra d'Ebre, 2 de juliol

Actualitzat el 02/08/2017 11:21
   

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal