Equip Open guanya la tercera edició de les 24 Hores de resistència de kàrting al Circuit d'Osona
Actualitzat el 23/07/2017 13:44

Equip Open ha guanyat la tercera edició de les 24 Hores de resistència amb karts de lloguer, que aquest cap de setmana s’han celebrat al Circuit d’Osona. El podi l’han completat P Team 1 i Homobarrakus Kart.
La prova, que es va iniciar a les 12 del migdia de dissabte, ha comptat amb un temps esplèndid, amb una mica de xafogor i sense pluja. Finalment, hi han participat nou equips i un total de 51 pilots (cada equip estava format per entre quatre i vuit pilots).

No hi ha hagut sorpresa i la victòria se l’han jugada Equip Open, bon coneixedor del Circuit d’Osona, amb membres habituals en les distintes curses que s’hi celebren durant l’any (Xavier Puigdelliura, Patrik Tessma, Marc Egea, Alex Lumbrera, Josep Bigas i Ivan Noguera); i P Team 1, amb pilots molt experimentats (Carles Creixans, Jacint Clopès, Eduard Bertrana, Santi Mercader i Ramon Trilla).

El ritme ha estat un xic més lent que en les edicions anteriors. Equip Open ha tancat les 24 Hores amb un total de 1.323 voltes, lluny de les 1.345 que va marcar Craksracing 1 l’any passat i que va significar el rècord de la prova. P Team 1, per la seva banda, ha signat 1.319 voltes.

Els dos equips capdavanters han mantingut un frec a frec, amb intercanvis constants de lideratge, fins a la 14a hora. En aquest moment, Equip Open ha canviat el kart, amb el qual havia tingut problemes elèctrics, i ha accelerat la marxa, mentre que P Team 1 ha baixat el ritme.

També ha estat emocionant la disputa per la tercera posició, que finalment s’ha emportat Homobarrakus Kart (Nicolas Decamps, Joan Corbatera, Àlex Verdaguer, Adrià Santos, Marcel Abad, Alain Sánchez, Jaume Escofet i Arnau Cabrera), a vuit voltes del vencedor. En quart lloc, a tres voltes, s’ha classificat SRK 24 (Elba Martinez, Xavi Fernandez, José Gonzalez, Xavier Gayan i Daniel Guerra).