Galeries de Fotos

Bulletí


Una quarantena de pilots disputarà les 24 Hores de kàrting més obertes que mai
El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.
Es tracta d’una cursa amateur oberta a tothom a partir de 18 anys, a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. No cal tenir llicència federativa. Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots.

En total, hi participaran nou equips amb 38 pilots d’arreu de Catalunya. Tres equips són els favorits per pujar al més amunt del podi: SRK 24, provinent dels totpoderosos Craksracing, guanyadors de les dues primeres edicions de les 24 Hores; Equip Open, bon coneixedor del Circuit d’Osona, amb membres habituals en les distintes curses que s’hi celebren durant l’any, com Ivan Noguera i Xavier Puigdelliura; i P-Team, amb grans pilots,  com Carles Creixans i Eduard Bertrana.

De la mateixa manera que l’Open Kàrting Osona Velocitat, el campionat també puntua per al SWS i els guanyadors tindran l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.
 
La cursa consta d'entrenaments lliures cronometrats i cursa. Els karts se sortegen, es pesen els pilots de cada equip i es llastren els vehicles per igualar les condicions. Són curses plenes d’estratègia on cada equip decideix quan repostar i fer els canvis de pilots respectius. Cada equip disposa d’un box.

Els entrenaments es faran el dissabte, a primera hora del matí. La cursa començarà a les 12 del migdia, i acabarà a la mateixa hora de diumenge.

Per anar escalfant l’ambient, podeu anar gaudint del vídeo de les 24 Hores de fa dos anys, a sota.

- Més informació, des del web del Circuit d'Osona
- Galeries de fotos de les 12 i les 24 HoresActualitzat el 10/07/2017 18:07
   

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal