Galeries de Fotos

Bulletí


Els pilots de l'Escuderia Osona ocupen els primers llocs a la Promovelocitat de Móra d'Ebre
El circuit de Móra d’Ebre es va omplir de gom a gom aquest cap de setmana per celebrar la tercera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona, que van aconseguir quatre podis.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat de Móra d'Ebre (FCM)
En la categoria de PromoRacc1 2 temps, va guanyar Oriol Rodríguez. Amb aquesta doble victòria, Rodríguez s’acosta a les posicions capdavanteres de la classificació general, que de moment lidera Blai Trias (Escuderia Osona), que va fer un segon i un setè lloc a Móra d’Ebre. 

Ivan Uceda també va demostrar una gran superioritat en la categoria PromoRacc2 2 temps i segueix amb la seva ratxa triomfal (ple de victòries aquesta temporada). Ari Mestres (Escuderia Osona), amb dues segones posicions, referma el segon lloc a la classificació general. Oliver González, també del nostre club, va signar una sisena posició final.
 
Aymon Bocanegra va tornar al camí de la victòria en PromoRacc3, imposant-se a les dues mànegues. En la segona cursa, molt ràpida, va superar per poc Hugo Andreu (Escuderia Osona), segon classificat, i Pablo Baiget, tercer, tots dos a poc més de mig segon del guanyador. Andreu va quedar tercer en la classificació final, amb un quart lloc a la primera mànega, i conserva així el segon lloc a la classificació del campionat. 
 
- Circuit d'Osona, 26 de març
Actualitzat el 01/05/2017 19:38
   

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal