Equip Open guanya amb autoritat les 6 Hores de Resistència de Kàrting, Trofeu Mercat del Ram
Actualitzat el 22/04/2017 18:01


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 22 d’abril, la segona prova de l’Open Kàrting Osona Resistència, en concret les 6 Hores de Resistència de Kàrting Amateur, el Trofeu Mercat del Ram. El guanyador ha estat Equip Open, format per pilots assidus a l’Open amateur de kàrting del circuit vigatà (Josep Bigas, Ivan Noguera, Xavier Puigdelliura i Joan Salvans).
- Galeria de fotos: 6 Hores de Kàrting (Escuderia Osona)
A la cursa hi han participat 12 equips amb un total de 41 pilots. Cada equip estava format per entre tres i quatre pilots. Matinal assolellada, amb estones de temperatures molt altes que han deixat l’asfalt molt calent.
 
Les 6 Hores de Resistència han estat molt competides i fins i tot el tercer lloc de podi no s’ha decidit fins a les últimes voltes. Als entrenaments ja es preveia una cursa renyida, amb tres equips amb 59 segons com a volta ràpida i set més en un minut.




 
Equip Open ha marcat un elevat ritme de carrera a les primeres de canvi i ha començat a marcar distàncies a l’hora i mitja de la sortida. Els vencedors han arribat a la meta havent fet 339 voltes, dues més que els segons classificats, SRK24 (Carl Branch, Elba Martínez, José González i Xavier Gayan), un equip integrat a Craksracing, els vencedors de les dues 24 Hores de kàrting que s’han disputat al Circuit d’Osona les dues últimes temporades.
 
El tercer lloc s’ha decidit amb un punt de polèmica. En tercera posició ha creuat la meta Artesanos Motorsport però han estat penalitzats amb 90 segons per no haver efectuat el darrer relleu. La sanció els ha fet caure fins a la quarta posició, en detriment d’Aspid I (Sergi Berdaguer, Carles Valero i Josep Pérez), que han ocupat el tercer esglaó del podi.
 
La propera cursa de l’Open Kàrting Osona Resistència es disputarà el 8 de juliol, en format de 3 hores, i tindrà com a gran al·licient que serà nocturna. Aquest campionat també puntua per la SWS i els guanyadors tenen l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.

- Classificacions finals de la cursa
- Totes les classificacions de la cursa