El Circuit d'Osona acollirà en una vetllada els campionats de Supermotard i Miniresistència
Actualitzat el 02/03/2017 11:46
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 12 de març  la segona prova  de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Miniresistència. La vetllada promet, amb la visita de dues de les especialitats motociclistes més espectaculars, que arriben amb els millors pilots catalans.
Com ve sent habitual en les curses de Supermotard, el traçat augmentarà la seva corda obrint l’àrea asfaltada del circuit a la zona de terra, per tal d’oferir una pista mixta, signe distintiu d’aquesta modalitat.
  
En principi, tot i que finalment dependrà del nombre d’inscrits, hi ha previstes dues curses per a cada categoria, algunes de les quals es podrien ajuntar. Hi ha un total de set categories: des dels més joves a les SM 65 i SM 85, als més veterans de les quatre categories sènior (SM1, SM2, SM3 i SM4) o els de SM Road, que és la única de les categories on es competeix únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra. 

Els entrenaments començaran als volts de les 9 del matí. Un parell d'hores més tard, s'iniciaran les curses. Pel que fa a la Miniresistència, la cursa durarà tres hores i començarà a les 2 de la tarda.
 
Tota la informació de la Miniresistència
- Tota la informació de la Supermotard
- Galeries de fotos de la Supermotard al Circuit d’Osona
 
--------------
Campionat de Catalunya de Supermotard
- Móra d'Ebre, 5 de febrer