La FCA premia l'Escuderia Osona pel Ral·li Osona, millor prova del calendari 2016
Actualitzat el 22/01/2017 08:44


La Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) ha lliurat aquest divendres, 20 de gener, a l’Escuderia Osona el premi a la Millor escuderia organitzadora de ral·lis d’asfalt pel Ral·li Osona, que ha estat considerada la millor prova del calendari 2016.
- Galeria de fotos de la gala de la FCA
El guardó s’ha lliurat a la gala de cloenda de la temporada de la FCA, que ha tingut lloc a Barcelona. Han rebut el premi el president i el vicepresident de l’Escuderia Osona, Joan Panadès i Ramon Varela.
 
L’any passat, el 48è Ral·li Osona va oferir una imatge totalment renovada, amb quatre trams nous, una etapa nocturna a Vic, la sortida a la plaça Major de la capital d’Osona i l’ampliació de la durada a dos dies.
 
Panadès ja va anunciar el premi en el marc del sopar anual de l’Escuderia Osona, celebrat la setmana passada. El president de l’entitat va assegurar que el guardó és fruit de “l’esforç de tots” i va confirmar que el Ral·li Osona, en aquesta edició, continuarà amb el mateix format de dos dies. També va avançar que està assegurada la instal·lació del parc d’assistència a Tona per als anys 2017 i 2018.