Ari Mestres i Aitor Sierra rubriquen a la Promovelocitat de Calafat una temporada de podi
Actualitzat el 10/10/2016 18:21


Calafat ha posat aquest cap de setmana el punt i final a la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat, en les categories PromoCat 1 i 2. A la cursa hi han participat una trentena de pilots, entre els quals quatre de l’Escuderia Osona. Dos d’ells, Ari Mestres i Aitor Sierra, han acabat el campionat en posicions de podi, en segon i tercer lloc de les seves respectives categories.
En PromoCat1 2 Temps, nova victòria d’Adrián Cruces, que amb la de Calafat suma la vertiginosa xifra de 13 victòries en 16 curses disputades. Blai Trias (Escuderia Osona) ha pujat al podi en la segona cursa, amb una tercera posició, i ha acabat en quart lloc final.
 
Pel que fa a la PromoCat2 2 Temps, Jordi Losada ha finalitzat la temporada de la millor manera possible, aconseguint dues grans victòries sobre l’asfalt de Calafat. Ari Mestres (Escuderia Osona) i Arnau Monllau han completat les posicions de podi. Amb aquest segon lloc, el nostre pilot finalitza en la segona posició del campionat.
 
Per últim, en la PromoCat2 4 Temps, el vencedor ha estat Brian Uriarte, i el segon lloc per a Pol Solà, que en tenia prou amb aquest resultat per aconseguit el títol. Un altre pilot de l’Escuderia Osona, Aitor Sierra, ha acabat quart i ha sumat els punts necessaris per situar-se en una gran tercera posició final al campionat. Encara en aquesta categoria, Anwar Assouirite (Escuderia Osona) ha quedat 14è.
 
----------
Copa Catalana de Promovelocitat, 2016

- Circuit d'Alcarràs, 13 de març
- Circuit de Móra d'Ebre, 3 d'abril
- Circuit de Juneda, 15 de maig
- Circuit de Zuera, 12 de juny
- Circuit de Móra d'Ebre, 17 de juliol
Circuit d'Alcarràs, 27 d'agost
- Circuit d'Osona, 18 de setembre