Pluja de podis de l'Escuderia Osona a la Promovelocitat de Móra d'Ebre
Actualitzat el 22/07/2016 07:57
Cinquanta joves pilots han participat aquest cap de setmana en la cinquena prova de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat al circuit de Móra d’Ebre. Entre aquests, cinc de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions (a la foto, Ari Mestres / FCM).
- Galeria de fotos de la Promovelocitat de Móra d'Ebre (FCM)
Blai Trias (Escuderia Osona) ha signat un cinquè i un quart lloc a PromoCat1 2 Temps, a només unes dècimes del podi. La cursa l’ha guanyat amb autoritat Lorenzo Fellón, de la Penya Motorista Barcelona.
 
Jordi Losada s’ha imposat a PromoCat2 2 Temps, amb sendes victòries en totes dues curses. Ari Mestres (Escuderia Osona) i Luca Gottlicher, líder destacat de la categoria, han completat el podi. Mestres ha fet un tercer i un segon lloc (en aquesta mànega ha arribat junt a la meta amb Losada). Amb aquest resultat, se situa segon a la classificació de la general del campionat. Mark Martínez, també de l’Escuderia Osona, ha quedat setè.
 
Aitor Sierra (Escuderia Osona) ha rubricat una gran actuació a la PromoCat 2 4 Temps, que també el permet enfilar-se fins a la segona posició del campionat. El nostre pilot ha quedat tercer en la primera mànega, arribant amb un grup capdavanter de tres, i segon a la segona, on ha creuat la meta enganxat a Pol Solà, el líder de la categoria que ha guanyat les dues curses.
 
El darrer pilot de la nostra escuderia, Hugo Andreu, ha quedat en segona posició a la PromoCat3 llanta 6.5, alternant-se el primer i el segon lloc a les dues curses amb el guanyador, Ivan Uceda. Andreu se situa en segon lloc de la classificació general del campionat.
 
La propera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat se celebrarà el 27 d’agost al circuit d’Alcarràs.