El Circuit d'Osona acollirà les primeres 24 Hores de kàrting a Catalunya amb prototips i vehicles de lloguer
Actualitzat el 07/08/2020 17:14
Els propers 11, 12 i 13 de Setembre de 2020, el Circuit d'Osona acollirà per primera vegada a Catalunya unes 24 hores de kàrting "multicategories", on prototips de quatre temps de les categories sèrie o lliure compartiran pista amb els karts Sodi World Series de lloguer. A hores d'ara, les places ja estan gairebé plenes.

El circuit osonenc ha estat l'escenari escollit per part d'MM Sports, Màrqueting & Community Management, organitzadors de les passades 6 Hores MM Sports SWS celebrades al setembre de 2019, on diversos pilots professionals internacionals d'automobilisme, com ara Lluc Ibáñez, Nil Montserrat, David i Dani Martínez, Nikolai Dmitriev entre molts altres més, al costat de pilots amateurs, es van donar cita per participar en una cursa que va començar a les 18 hores i va acabar ben entrada la matinada, on va regnar l'esportivitat, emoció, adrenalina i un gran espectacle tant dins com fora de la pista gràcies a l'actuació de pilots i el DJ barceloní Erik Atia que va posar el toc musical a la competició.

 
Després del gran creixement esportiu del món del karting de 4 temps privats a Espanya, MM Sports i el Circuit d'Osona tornen a unir les seves forces, formant un tàndem increïble per organitzar les primeres 24 hores de kàrting Prototype & SWS karts de la història a Catalunya. Aquest format multi-categories, ja ha estat organitzat en altres circuits a Espanya com ara Karting Sevilla, Circuit d'As Pontes o Karting Karpetania, però mai abans a Catalunya, és per això que aquesta edició serà sense cap dubte doblement especial, ja que no només s'ha organitzat una prova d'aquestes característiques a Catalunya, sinó que també serà la primera cursa de karts privats de 4 temps en territori català.
 
La competició tindrà un format de resistència per equips de 3 a 10 participants (a lliure elecció per cada equip) en les categories Lliure 4T, Sèrie 4T o Lloguer 4T, aquesta última puntuable pel prestigiós campionat de món Sodi Worls Series - SWS amb una espectacular durada de 24 Hores de cursa, sessió de classificació i entrenament lliure, sent l'única prova de 24 hores SWS puntuable a Catalunya fins a la data i de prototips durant aquest any 2020.
 
Un altre aspecte important i a l'igual que en les passades 6 Hores del mes de setembre de 2019, hi haurà llast de karts (a mancade confirmar si 80 o 85 kg el pes mínim per pilot) i en la categoria de "lloguer" es realitzarà canvi de kart a cada parada a box a més de pneumàtics nous a l'inici de la sessió de classificació per garantir una major igualtat entre els equips participants de la competició. En aquesta categoria s'inclou la cessió dels karts Sodi Kart 390cc 4T per a la participació de la prova.
 
D'altra banda, MM Sports posarà a disposició dels participants que ho desitgin i amb una reserva prèvia amb diversos mesos d'antelació, la possibilitat de llogar un kart de 4 temps privat de categoria Sèrie 4T amb o sense assistència inclosa, per tots aquells equips que no disposin d'un i no desitgen participar en la categoria Lloguer SWS.
 
Trofeus, diplomes, diversos premis, records, velocitat, karts de competició, cerimònies de pòdium, una cursa increïble, diverses categories, concursos, begudes, bufet de fruites, barretes i snacks per als participants, actuació de diversos DJ en directe, entrada i pàrquing gratuït, pur ambient de competició, cronos en temps real en línia, i moltes mes sorpreses que s'anunciaran properament us estan esperant...
 
Si ets un apassionat de l'automobilisme, un amant de el motor i la velocitat, no ho dubtis més i fes història, forma el teu equip i apunta't ja a les 24 Hores MM Sports, Màrqueting & Community Management Circuit d'Osona Prototype & Sodi W Sèries - SWS karts 2020. Per més informació i inscripcions, truqueu al telèfon 696 40 56 88.