L'espectacle de la Promovelocitat arrenca a tot gas al Circuit d'Osona
Actualitzat el 03/03/2019 12:57

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 3 de març, la primera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat un total de 30 pilots, molts dels quals debutaven a la competició.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat, parc i podi (autor: Escuderia Osona)
- Galeria de fotos de la Promovelocitat, curses (autor: Escuderia Osona)
 
La matinal, amb estones de sol i força públic, ha reunit les joves promeses del motociclisme català, dividides en quatre categories:  PromoRACC1, PromoRACC2,  PromoRACC3 i PromoRACC Elèctric.  S’han disputat dues mànigues per a cada categoria.
 
A la PromoRACC1 s’ha repetit el mateix podi a les dues mànegues i la classificació final. Victòria contundent de Marc Vich (Rocco’s MC), mentre Gonzalo Sánchez també ha aconseguit el segon lloc amb solvència. El calaix l’ha completat Mar Ochoa. 


A la PromoRACC2, monòleg absolut d’Izan Rodríguez (MC Vallisoletano), que ha marxat sol a les primers de canvi i ha tret més de 15 segons als seus rivals a les dues mànegues. Raúl Navarrete, amb dos segons llocs, ha pujat al segon esglaó del podi, i Xavier Alberton, al tercer.
 
A la PromoRACC3 només han corregut dos pilots. El guanyador ha estat Cesc Obiol (Simonety School) i Jairo Llao, company seu d’escuderia, ha ocupat el segon lloc.
 
Per últim, la PromoRACC Elèctric ha estat la més disputada. En la subcategoria d’Elèctric GasGas 1.6, el vencedor ha estat Unai Garcia (Guaja Racing) després d’una lluita aferrissada amb Arnau León, que ha fet segon. El tercer en discòrdia ha estat Ethan Arias. En l’Elèctric GasGas 1.2, on només hi participaven dos pilots, el guanyador ha estat Oriol Vich (Guaja Racing).

- Galeries de fotos de la Promovelocitat al Circuit d'Osona