L'alcaldessa de Vic i el secretari general de l'Esport assistiran al sopar de l'Escuderia Osona
Actualitzat el 10/01/2019 17:42

L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 19 de gener el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat i que en aquesta ocasió també servirà per commemorar-ne el 50è aniversari. A l’àpat hi assistiran l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

El president de l’Escuderia Osona, Joan Panadès, dirigirà unes breus paraules als assistents, on explicarà la situació actual del projecte de remodelació del Circuit d’Osona i parlarà de la commemoració del 50è aniversari del club.
 
El sopar es farà al restaurant Vila dels Masramon, a Gurb, prop de la zona esportiva, a partir de les 20.30 hores, que és quan començaran els discursos. A les 20.00 hores es donarà la benvinguda als assistents amb un aperitiu.
 
Les inscripcions encara es poden realitzar al telèfon 93 886 60 36, a secretaria del Circuit d’Osona o al mail info@escuderiaosona.com.
 
A l’àpat hi assistiran socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat. Durant el mateix es farà un resum de la temporada, es premiaran amb les insígnies de l’entitat als campions del 2018 que han corregut sota el paraigües de l’Escuderia Osona i es donaran els premis de l'Open Kàrting de Velocitat i el Campionat de Resistència de Kàrting. Els oficials presents escolliran l’oficial de l’any.