Garcia i Jofre pugen al podi del Legend Les Corbes
Actualitzat el 20/12/2018 12:02
La quarta edició del Ral·li Legend les Corbes-Memorial Eduard Carreras es va disputar el passat dissabte, 15 de desembre. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, va comptar amb una nombrosa i exitosa participació de l’Escuderia Osona.
 
El ral·li de vehicles històrics discorria per trams mítics del mundial, com Tossa-Sant Grau, Osor o Cladells. La prova tenia com a centre neuràlgic Sant Hilari Sacalm (a la plaça de la localitat es va situar la verificació dels vehicles).
 
La prova va estar dominada amb comoditat per dos equips: els vencedors, Albert Torres-Josep Noguera, i els segons classificats, a 47”5, José Martínez-Luka Larrosa. En tercera posició, ja a 5’16”3, Carles Garcia-Eduard Ferran (Escuderia Osona), que van completar el podi amb el seu BMW M3. L’altre equip del nostre club, Ignasi Contijoch-Xavi Mitjavila, es va classificar en setena posició.

La prova també es va disputar en la modalitat de Ral·li Sprint, amb cinc participants. El tàndem de l’Escuderia Osona Francesc Jofre-Ivan Jofre, a bord d’un BMW 323, també va pujar al podi, amb un segon lloc, a només 2”2 dels vencedors, Jordi Miralles-Francesc Miralles. El tercer esglaó del calaix el van ocupar Miquel González-Magí Gasull, a 14”7.