Carlos Gutiérrez aconsegueix el subcampionat de l'SM Road en una gran cursa a Alcarràs
Actualitzat el 24/10/2018 18:19


El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 21 d’octubre, la darrera cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat una trentena de pilots, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.
Galeria de fotos de la cursa d'Alcarràs (autor: FCM)
Joan Ruíz s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria SM2. El pilot del Moto Club Circuit Móra d’Ebre arribava al circuit d’Alcarràs amb un clar avantatge respecte al segon classificat i, tot i finalitzar la cursa en tercera posició, ha sumat els punts necessaris per alçar-se amb el títol. Jaume Gaya s’ha endut el triomf al circuit lleidatà, mentre que Aaron Fernández (Escuderia Osona) ha finalitzat en segona posició. Amb aquest resultat, el nostre pilot acaba quart al campionat català, a només un punt del tercer classificat, Loris Ford.
 
Pau Monllau, que ja era campió, ha tornat a ser el més ràpid de la categoria Trofeu SM Road. El pilot del Moto Club Amposta ha completat una temporada espectacular, on ha sumat quatre victòries de les cinc curses disputades. Carlos Gutiérrez (Escuderia Osona), subcampió de la categoria, ha finalitzat en segona posició, mentre que Ferran Pareja ha completat les posicions de podi.