Sis pilots gaudeixen de les finals mundials d'SWS gràcies a l'Open del Circuit d'Osona
Actualitzat el 19/06/2018 17:58

Xavier Puigdelliura, en la categoria Sprint Cup; Equip Open (Josep Bigas, Marc Egea, Ivan Noguera i Patrick Tessmar), en l’Endurance Cup; i Èric Molina, en la de Júnior Cup Kids, han participat a la final mundial de karts de lloguer SWS, que s’ha disputat al circuit de Lingano de Venècia (Itàlia) aquest cap de setmana entre el 15 i el 17 de juny.
Els sis van obtenir una wild card gràcies a la seva participació (i victòria) a l’Open amateur de kàrting que es va disputar al llarg de l’any passat al Circuit d’Osona.

Mala sort per a Puigdelliura. Mentre estava liderant la cursa classificatòria, van xocar contra ell i va anar a parar fora de la pista, a la que va retornar en última posició. Aquest fet el va condicionar i no va poder entrar a la final A (els 20 primers classificats). A la final B, es va imposar i  va quedar així en 21a posició, demostrant que el seu lloc era a la final absoluta.

Pel que fa a l’Equip Open, es van classificar en 33a posició en una cursa amb 40 karts. La prova, segons els membres de l’equip, va anar tal com havien planejat, sense cap incidència remarcable: “Vam córrer tant com vam saber”.

Per últim, Èric Molina es va classificar en una meritòria 12a posició.

L’Open amateur de kàrting és un campionat obert a particulars, grups d’amics, col·lectius Racing i empreses. És una competició amateur molt igualada on es pot participar a un cost molt reduït. Hi ha premis a cada cursa i, a més, sense cap cost addicional per als pilots, puntua per al campionat internacional de karts de lloguer SWS. Els 20 primers classificats de tot el món i alguns pilots convidats disputen la gran final en algun circuit de prestigi europeu.