Carlos Daniel guanya a Juneda i se situa líder del campionat català d'SM Road
Actualitzat el 25/06/2017 17:38


El circuit de Juneda ha acollit aquest cap de setmana la quarta cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat una trentena de pilots, entre els quals tres de l’Escuderia Osona. Molta calor i alguna gotellada.
- Galeria de fotos de la Supermotard de Juneda (FCM)
En la categoria d’SM4, doble triomf per a Bruno Moneyron, líder del campionat català. Xavier Rossell (Escuderia Osona) ha finalitzat en el segon calaix del podi en les dues ocasions i es consolida en el tercer lloc de la classificació general.
 
Jordi Antonio ha estat el més ràpid en SM65, per davant d’Aitor Sierra (Escuderia Osona), que ha signat dues segones posicions, i Jordi Gaya. La classificació del campionat en aquesta categoria està molt ajustada, i Sierra manté totes les opcions, amb un tercer lloc de moment.
 
Carlos Daniel (Escuderia Osona) ha estat el més ràpid en la nombrosa categoria SM Road. El pilot de Vilassar de Mar s’ha mostrat molt sòlid i decidit i se situa amb aquest resultat líder del campionat. Alex Borner ha finalitzat en la segona posició, mentre que Jorge Climent ha tancat les posicions d’honor.

- Clasificacions de les curses de Juneda (PDF)
 
--------------
Campionat de Catalunya de Supermotard
- Móra d'Ebre, 5 de febrer
- Circuit d'Osona, 12 de març
- Alcarràs, 14 de maig